Kabalar Ortaokulu

KALORİFER

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Kaloriferli 5 katlı her katta 2 daire olmak üzere toplam 10 daireli bir lojmanımız vardır. Her daire kullanılabilir durumdadır. Lojmana girişte sıra tahsisi uygulanmaktadır. Daire-2 Kira bedeli kira+yakıt 609,58 TL´dir.

Servis Bilgisi

Sabit servis yoktur. Geliş gidiş yapmak isteyenler özel araçla yapabilir. Kış şartlarını düşünürsek lojmanda kalmak daha mantıklı.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Yolun 12 km´si Kastamonu-İnebolu yolu, 5 km´si sıcak asfalttır. Okul, Kastamonu´ya 85 km (1 sa 15 dk), İnebolu´ya 17 km (20 dk)´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuzda Anasınıfı, İlkokul ve Ortaokul öğrencileri birlikte eğitim görmektedir. Öğrencilere öğle yemeği İnebolu Öğretmenevi´nden getirilmektedir. Köyde küçük bir bakkal vardır. Her an biten aygaz tüpünü köyde değiştirebilirsiniz. Salı ve cumartesi haricinde köye ilçedeki fiyattan fırın ekmeği gelmektedir.